Duke Nukem Forever, Kick Ass Edition (PC)



Είχα αγοράσει πριν αρκετά χρόνια από ένα μαγαζί του εξωτερικού που έκλεισε την Duke Nukem Forever, Kick Ass Edition για PC. Η έκδοση αυτή περιέχει ένα κωδικό για να κάνεις τα κεφάλια των αντιπάλων στο παιχνίδι να μεγαλώνουν ή να μικραίνουν.

Ο κωδικός αναγράφεται στα φυλλάδια που βρίσκονται μέσα στην συσκευασία – κουτί του παιχνιδιού. Η ονομασία του είναι, “Dukes Big Package”. Βεβαίως, τις λειτουργίες τις οποίες ξεκλειδώνει ο κωδικός αυτός θα τις ξεκλειδώσετε αυτόματα όταν τερματίσετε το Duke Nukem Forever στο μεσαίο επίπεδο δυσκολίας. Αλλά έχει βέβαια πλάκα να τις έχετε διαθέσιμες πριν τελειώσετε και όσο παίζετε το game.

Όμως εδώ πρέπει να σας πω ποιο είναι το μεγάλο ατού αυτής της συλλεκτικής έκδοσης, που την κάνει να αξίζει κάθε ευρώ η αγορά της! Μέσα λοιπόν στην φαινομενικά απλή θήκη του παιχνιδιού θα βρείτε μία μεγάλη και πολύ υψηλής ποιότητος 3D αφίσα του ήρωα Duke Nukem. Επίσης θα βρείτε και ένα ζευγάρι 3D γυαλιά για να μπορείτε να βλέπετε την αφίσα σε όλο της το τρισδιάστατο μεγαλείο.

Η αφίσα όπως προείπα είναι εξαιρετικής ποιότητας και με τα ειδικά γυαλιά σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Προσέξτε όμως ότι τα 3Δ αυτά γυαλιά δεν είναι κανονικού τύπου, δηλαδή δεν πιάνουν πίσω από τα αυτιά. Απλώς τα πιάνετε με το δεξί χέρι και τα φέρνετε κοντά στα μάτια σας.

Επίσης αξίζει να σημειώσω ότι η μικρή αυτή συλλεκτική έκδοση είναι πιο περιποιημένη εσωτερικά σαν πλαστική θήκη σε σχέση με την κλασική πλαστική θήκη που είναι πιο φθηνή. Έχει πίσω από εκεί που μπαίνει το δισκάκι σχέδια με τον Duke Nukem και όμορφες κοπέλες στο πλάι του. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν, υψηλής ποιότητας και πολύ προσεγμένο. Συνιστώ λοιπόν την Duke Nukem Forever, Kick Ass Edition απολύτως ανεπιφύλακτα σε όλους τους λάτρεις των παιχνιδιών με αυτόν τον κλασικό ήρωα. Απολαύστε τη!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5/5




No comments:

Post a Comment